Skip to contentPrivacyverklaringPERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
BOUWDESIGN kan waar nodig persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van BOUWDESIGN en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een bestelling op de website aan BOUWDESIGN verstrekt. BOUWDESIGN kan de volgende persoonsgegevens verwerken: - Uw voor- en achternaam - Uw e-mailadres - Uw telefoonnummer BOUWDESIGN kan waar nodig persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van BOUWDESIGN en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een bestelling op de website aan BOUWDESIGN verstrekt. BOUWDESIGN kan de volgende persoonsgegevens verwerken: - Uw voor- en achternaam - Uw e-mailadres - Uw telefoonnummer

WAAROM BOUWDESIGN GEGEVENS NODIG HEEFT
Om u een goed werkende website te leveren en de beste dienst te bieden, hebben we een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Deze persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het doel waarvoor u ze aan ons verstrekt. BOUWDESIGN verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen indien nodig, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

HOE LANG BOUWDESIGN GEGEVENS BEWAART
BOUWDESIGN bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
BOUWDESIGN verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van BOUWDESIGN worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. BOUWDESIGN gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

SOCIAL MEDIA
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code, die van respectievelijk Facebook of Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook of Twitter na (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te weten wat zij met je (persoons)gegevens doen die ze via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn, opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@BOUWDESIGN.be. BOUWDESIGN zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
BOUWDESIGN neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van BOUWDESIGN maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door BOUWDESIGN verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met BOUWDESIGN op via info@BOUWDESIGN.be. De website op www.BOUWDESIGN.be is een website van BOUWDESIGN.