Skip to contentRenovatie


Ruwbouw


Wenst u uw woning te renoveren? Dan bent u bij Bouwdesign aan het juiste adres. Wij zijn als bouwbedrijf gelegen te Hasselt, gespecialiseerd in totaalrenovatie en projectbegeleiding. Wij nemen de volledige coördinatie voor onze rekening, zowel voor kleine als grote verbouwingswerken. Dit doen wij steeds in samenspraak met u en uw architect. Door onze ervaring en ons goed opgeleid team brengen wij elk project tot een goed einde.

Afbraakwerken


Bouwdesign voert alle kleine tot middelgrote afbraakwerken vakkundig uit. Dit doen wij zowel manueel als machinaal. Wij bieden onze diensten aan voor een groot aantal activiteiten. Dit kan gaan van het afbreken van een muur, tot het slopen van het volledige gebouw. Hier gaat uiteraard een plaatsbezoek aan vooraf, zodat wij steeds een correcte inschatting kunnen maken van wat wel/niet mogelijk is.

Metselwerken


Bij Bouwdesign kan u terecht voor al uw metselwerken. Wenst u uw gevel te renoveren, enkele stenen te laten vervangen, of een geheel nieuwe aanbouw aan uw woning te laten plaatsen? Als ervaren aannemer garanderen wij u steeds een uitstekend eindresultaat! Wij streven er steeds weer naar om de beste kwaliteit neer te zetten. Dit doen we vooral door gebruik te maken van professionele materialen en gemotiveerde vakmannen.

Betonwerken


Als bouwbedrijf zien wij tijdens onze renovatieprojecten heel vaak dat gebouwen zeer slecht gefundeerd zijn. Hier bieden wij in samenspraak met onze ingenieur de ideale oplossing voor. Ook voor al uw vloerplaten, kolommen en funderingen voor uw nieuwe aanbouw kan u bij ons terecht.

Steunbalken en metaal


Wij zien vaak dat verouderde woningen anders ingedeeld zijn dan de meest recente huizen. We willen allemaal graag grote, open ruimtes en daarom kan u opteren voor een renovatie. Ook bij deze verouderde woningen heeft u de mogelijkheid om een andere indeling te creëren. Doorgaans kan het gebeuren dat er een draagmuur verwijderd zal moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken. Samen met onze ingenieur werken wij de beste aanpak voor u uit. Voor het plaatsen van kolommen en metalen steunbalken, alsook volledige metaalconstructies kan u bij ons terecht.Afwerking


Gyproc


Gyproc is een gebruiksvriendelijk en duurzaam product voor uw binnenafwerking. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gyproc in al zijn toepassingsmogelijkheden. Enkele opties van de vele mogelijkheden zijn gyproc plafonds, valse wanden/scheidingswanden, voorzetwanden, enz... Gyproc kan zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten gebruikt worden. Bovendien heeft gyproc een heel modern en strak uitzicht, absoluut een esthetische meerwaarde voor uw interieur.

Tegelwerken


Het kiezen van uw vloer of wandbekleding is een heel belangrijk onderdeel in uw verbouwing. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten vloeren en tegelwerken. Dit kan gaan van keramische vloeren, natuursteen, mozaïektegels, tot terrassen en klinkers. Wij maken gebruik van verschillende plaatsingmethodes en zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken. De keuze hiervan is afhankelijk van verscheidene factoren. Vraag ons vrijblijvend naar advies of een gratis offerte.

Pleisterwerken


Door de hoge afwerkingsgraad van onze pleisterwerken hoeft u zich achteraf geen zorgen te maken ,plamuren of schuren is niet meer nodig en de schilderwerken kunnen meteen van start gaan. Dit zowel voor uw nieuwbouw als voor al uw renovatie projecten. Ook vochtige ruimtes zoals douches,badkamers enz. zijn geen obstakel voor ons.

Sanitair Werken


Bij ons kan u terecht voor al de werken aan uw sanitair en verwarming. Onze activiteiten gaan van het oplossen van kleine problemen zoals een verstopping of een lekkage tot het herstellen van een storing aan uw verwarmingsketel. Ook camera inspectie zit in ons gamma. Wij bieden eveneens totaaloplossingen op maat aan voor uw renovatie of nieuwbouwproject. Dit tot en met regenwaterrecuperatie, warmtepomp en uw woningventilatie.

Elektriciteitswerken


Bouwdesign verzorgt elke installatie, herstelling of renovatie van uw elektriciteit. Ook voor al uw verlichting zowel binnen als buiten, bieden wij een oplossing. Of het nu gaat over een kantoor- of handelsruimte , industriële projecten, nieuwbouw woning of renovatie project, dankzij onze vakkundigheid en ervaring en door enkel te werken met een selectie van kwalitatieve materialen brengen wij elk project tot een goed einde. Na een lichtstudie werken wij de beste persoonlijke aanpak voor u uit en garanderen wij u een interessante energiebesparing.

Parket & Laminaat


Of u nu kiest voor parket of onze laminaat, wij zorgen er voor dat uw woning de uitstraling krijgt die uw wenst. Beide zijn zeer onderhoudsvriendelijke en duurzame vloeren. Uiteraard is het niet aangeraden om parket met water te reinigen, dit om vervorming te voorkomen. Ons ervaren team zal u tot in het kleinste detail adviseren, voor zowel uw keuze van materialen alsook de richting waarin u de vloer zal laten plaatsen.